MENU

Kávézó

Galéria Kávézó

 

Térjen be hozzánk és engedje, hogy magával ragadja a Continental Hotel Budapest****Superior főbejárata felett található Galéria Kávézó egyedülálló hangulata! Egy hely, ahol a kávézás igazi élmény! A könnyed kikapcsolódás, komoly üzleti, meghitt családi, baráti események helyszíne egyben felejthetetlen építészeti élményt is nyújt. A hotel az egykori legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű híres Continental Szálloda helyén, rekonstrukciója alapján épült Budapest belvárosában.

Friss étlapunkat a szálloda hazai specialitásaiból állítottuk össze, melyek mellett továbbra is italok és koktélkülönlegességek, gyümölcsös limonádék, különleges teaválaszték és kávékülönlegességek széles választékát kínáljuk. 

A Galéria Kávézót akár privát rendezvényekre, családi, baráti ünneplésekre, meetingekre is kibérelheti!

A kávézó éke

Sokan nem is sejtik, hogy a Galéria Kávézó milyen kincset rejt. Szeretnénk bemutatni az Elektra Belle Epoque-ot, a mi egyedülálló csodálatos kávégépünket. Megjelenésével az 1900-as évek elejének pezsgő kávéházi miliőjét, elegáns enteriörjét idézi fel. Ez a remekmű olasz mesteremberek keze munkája, nemesfémek – mint réz és bronz – kovácsolásával, avant-garde módszerekkel készült. A kávékészítést igazi élménnyé varázsolja, eszményi kávé készíthető vele. A tökéletes kiszolgálás érdekében, tökéletes géphez, tökéletes kávét használunk és a kávészemeket frissen őröljük. A forró, krémes kávét pedig gondos odafigyeléssel, szívből készítjük el vendégeinknek. Aki egyszer megkóstolja kávénkat, biztosan vissza fog térni hozzánk! Hamarosan újranyitunk és várjuk vendégeinket! Bízunk benne, hogy az ELEKTRA mielőbb gőzölöghet...


Nyitvatartás: 10:00-22:00

Galéria Étlap és Itallap (pdf)