MENU

Kávézó

Galéria Kávézó

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi helyzet miatt a Galéria Kávézó március 18-ától határozatlan ideig zárva tart.


Térjen be hozzánk és engedje, hogy magával ragadja a Continental Hotel Budapest****Superior főbejárata felett található Galéria Kávézó egyedülálló hangulata! Egy hely, ahol a kávézás igazi élmény! A könnyed kikapcsolódás, komoly üzleti, meghitt családi, baráti események helyszíne egyben felejthetetlen építészeti élményt is nyújt. A hotel az egykori legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű híres Continental Szálloda helyén, rekonstrukciója alapján épült Budapest belvárosában.

Ínycsiklandó szendvicsek, friss saláták, házi készítésű sütemények, szezonális italkülönlegességek, alkoholos és alkoholmentes koktélok, gyümölcsös limonádék, különleges teaválaszték és kávékülönlegességek színes palettája várja vendégeinket.

A Galéria Kávézót akár privát rendezvényekre, családi, baráti ünneplésekre, meetingekre is kibérelheti!

A kávézó éke

Sokan nem is sejtik, hogy a Galéria Kávézó milyen kincset rejt. Szeretnénk bemutatni az Elektra Belle Epoque-ot, a mi egyedülálló csodálatos kávégépünket. Megjelenésével az 1900-as évek elejének pezsgő kávéházi miliőjét, elegáns enteriörjét idézi fel. Ez a remekmű olasz mesteremberek keze munkája, nemesfémek – mint réz és bronz – kovácsolásával, avant-garde módszerekkel készült. A kávékészítést igazi élménnyé varázsolja, eszményi kávé készíthető vele. A tökéletes kiszolgálás érdekében, tökéletes géphez, tökéletes kávét használunk és a kávészemeket frissen őröljük. A forró, krémes kávét pedig gondos odafigyeléssel, szívből készítjük el vendégeinknek. Aki egyszer megkóstolja kávénkat, biztosan vissza fog térni hozzánk! Hamarosan újranyitunk és várjuk vendégeinket! Bízunk benne, hogy az ELEKTRA mielőbb gőzölöghet...


Nyitvatartás: ÁTMENETILEG ZÁRVA

Kavézónk aktuális választéka