MENU

Kávézó

Galéria Kávézó

 

Térjen be hozzánk és engedje, hogy magával ragadja a Continental Hotel Budapest****Superior főbejárata felett található Galéria Kávézó egyedülálló hangulata! Egy hely, ahol a kávézás igazi élmény! A könnyed kikapcsolódás, komoly üzleti, meghitt családi, baráti események helyszíne egyben felejthetetlen építészeti élményt is nyújt. A hotel az egykori legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű híres Continental Szálloda helyén, rekonstrukciója alapján épült Budapest belvárosában.

Friss étlapunkat a szálloda hazai specialitásaiból állítottuk össze, melyek mellett továbbra is italok és koktélkülönlegességek, gyümölcsös limonádék, különleges teaválaszték és kávékülönlegességek széles választékát kínáljuk. 

A Galéria Kávézót akár privát rendezvényekre, családi, baráti ünneplésekre, meetingekre is kibérelheti!

A kávézó éke

Sokan nem is sejtik, hogy a Galéria Kávézó milyen kincset rejt. Szeretnénk bemutatni az Elektra Belle Epoque-ot, a mi egyedülálló csodálatos kávégépünket. Megjelenésével az 1900-as évek elejének pezsgő kávéházi miliőjét, elegáns enteriörjét idézi fel. Ez a remekmű olasz mesteremberek keze munkája, nemesfémek – mint réz és bronz – kovácsolásával, avant-garde módszerekkel készült. A kávékészítést igazi élménnyé varázsolja, eszményi kávé készíthető vele.

A tökéletes kiszolgálás érdekében, tökéletes géphez, tökéletes kávét használunk és a kávészemeket frissen őröljük. A forró, krémes kávét pedig gondos odafigyeléssel, szívből készítjük el vendégeinknek. Aki egyszer megkóstolja kávénkat, biztosan vissza fog térni hozzánk!


Nyitvatartás: 10:00-24:00ÉTLAP

ITALLAP

Étlap & itallap