MENU

Borvacsora

A program már régóta közkedvelt és keresett esemény az ARAZ életében, mégsem tudunk megemlíteni két ugyanolyan borvacsorát.

Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és ez idén sem lesz ez másként. Hat fogás és hat bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borász mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő hatfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük.


JEGYVÁSÁRLÁS


Sauska Borászat

A Sauska Magyarország egyik vezető borászata. Pincészetük Magyarország két legismertebb borvidékén Tokajban és Villányban több mint 100 hektáron gazdálkodik. 

 Fiatal szőlészekből és borászokból álló nemzetközi csapatuk arra törekszik, hogy boraikban megalkuvások nélkül, a lehető legtermészetesebben és tisztábban jelenjen meg a fajta, az évjárat és a borvidék különleges potenciálja. Hisznek benne, hogy a különböző évjáratok okozta eltérések mellett a terroir és technológia állandó, egymást erősítő értékek, melyeknek kéz a kézben kell járniuk, árkategóriától függetlenül is.

 Tokaj, Villány és Siklós legjobb dűlőinek izgalmas kombinációja, optimális feldolgozó kapacitás, minőségi hordók és modern technológia.


Szeretettel várjuk:

2022. november 3-án (csütörtök)

19:00 órátólMenüsor:

Hamarosan...

 


Ár: 21.900 Ft/fő
A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számolunk fel.


JEGYVÁSÁRLÁS

A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges!
A parkolás Nyár utcai mélygarázsunkban ingyenes.

Asztalfoglalás:
Telefon: +36 1-815-1100 
E-mail: araz@araz.hu

Vissza a Programnaptárhoz