MENU
Főoldal Programjaink Kiss Gábor Pincészet borvacsora

Programjaink

Kiss Gábor Pincészet borvacsora

A program már régóta közkedvelt és keresett esemény az ARAZ életében, mégsem tudunk megemlíteni két ugyanolyan borvacsorát. Tehetséges borászok, zseniális borok, mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években.

Minden egyes borvacsora mögött rengeteg munka és előkészület áll. Mind egytől egyig különleges volt. És ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a visszatérő vendégek száma, a sok-sok új vendég és a kiváló visszajelzések.

Vacsoráink jellegükből adódóan megismételhetetlenek, különlegesek, felejthetetlen élményt nyújtanak vendégeinknek és nekünk is. A jó hírünk az, hogy ez a program a jövőben is megtalálható lesz éttermünk kínálatában.


JEGYVÁSÁRLÁS


Kiss Gábor Pincészet

Kiss Gábor 10 hektár precízen gondozott szőlőből szüretel Villány jó nevű területeiről, a Hajdús, a Boczor, a Gesztenyés dűlőkből. A pincéjében a villányi francon a fókusz, érleléshez pedig a legkeresettebb francia hordókat használja.

A borvidék egyik izgalmas tehetsége, aki saját maga hozta létre pincészetét 1999-ben. Borai jó egyensúlyúak és a gyümölcsösségen van a hangsúly, a minimális beavatkozás elvét követve. Cabernet franc és merlot minden évben kiemelkedő a borvidéken.
A termelt palackszám nagymértékben függ az adott évjárattól, mert Gábor alapelve, hogy csak szép bort szeretne a piacon tudni, tehát gondos válogatás eredménye a bor melyet kezünkben tarthatunk.


Szeretettel várjuk:

2022. május 26-án (csütörtök)

19:00 órától


Menüsor:

Carte Blanche Petit Riesling 2021
Bivalysajtos céklaravioli

Rosé 364
Barnavajas zsályás gnocchi

Rouge 364
Sült paradicsomleves, rukkola, fenyőmag, tramezzini

Carte Blanche Franconien Noir 2021
Préselt mangalica hasalja, újtök

Enigma 2017
Marhapofa, krémes puliszka, gombák, káposzta

Cabernet Franc 2021
Kávés étcsokoládé, yuzu, eper

 

 


Ár: 18.900 Ft/fő
A számla végösszege 12%-os szervizdíjat tartalmaz.

 

A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges!
A parkolás Nyár utcai mélygarázsunkban ingyenes.

Asztalfoglalás:
Telefon: +36 1-815-1100 
E-mail: araz@araz.hu