MENU

Ajándékozzon élményt!

Ajándékötletek

Lepje meg szeretteit, partnereit vagy dolgozóit ajándékutalványaink egyikével! Ajándékutalványaink online rendszerünkön keresztül, pár egyszerű lépésben, könnyedén megvásárolhatóak. Válassza ki a kívánt programot vagy értéket, majd a bankkártyás fizetést követően a rendszer automatikusan megküldi az utalványt.

Ajándékutalványokkal kapcsolatos információk:
E-mail: marketing@zeinahotels.com

Az utalvány nem átruházható, nem értékesíthető és nem váltható készpénzre!

Kiss Gábor borvacsora (1 fő)

#arazrestaurant

Éttermünk legexkluzívabb programján a Barka Áron - Chef de Cuisine által megálmodott menüsor kerül terítékre, a borokról pedig személyesen a borászok, valamint Kovács Antal, háromszoros magyar bajnok sommelier, borszakértő mond el érdekességeket.

18 900 Ft Részletek

Pünkösdi Brunch (1 felnőtt)

#arazrestaurant

Töltsön velünk egy felejthetetlen Pünkösd vasárnapi büféebédet! Korlátlan ételfogyasztás, korlátlan italfogyasztás a ház borából, szénsavas üdítőből, gyümölcsléből, ásványvízből és limonádéból. A programot színesíti a családok kedvencévé vált gyereksarok, valamint animátor és a hangulathoz illő élő zene.

14 000 Ft Részletek

Pünkösdi Brunch (1 gyermek 6 és 12 év között)

#arazrestaurant

Töltsön velünk egy felejthetetlen Pünkösd vasárnapi büféebédet! A korlátlan ételfogyasztás, korlátlan italfogyasztás a ház borából, szénsavas üdítőből, gyümölcsléből, ásványvízből és limonádéból. A programot színesíti a családok kedvencévé vált gyereksarok, valamint animátor és a hangulathoz illő élő zene.

7 000 Ft Részletek