MENU

Ajándékozzon élményt!

Ajándékötletek

Lepje meg szeretteit, partnereit vagy dolgozóit ajándékutalványaink egyikével! Ajándékutalványaink online rendszerünkön keresztül, pár egyszerű lépésben, könnyedén megvásárolhatóak. Válassza ki a kívánt programot vagy értéket, majd a bankkártyás fizetést követően a rendszer automatikusan megküldi az utalványt.

Ajándékutalványokkal kapcsolatos információk:
E-mail: marketing@zeinahotels.com

Az utalvány nem átruházható, nem értékesíthető és nem váltható készpénzre!

Szentesti Vacsora (1 fő)

#arazrestaurant

Szeretettel várjuk Önöket ötfogásos ízletes 
menüajánlatunkkal, melyben a hagyományokat felelevenítő fogások mellé egy üveg ásványvizet, és egy csésze kávét is kínálunk!

55 160 Ft Részletek

Borsor Szentesti Vacsorához

#arazrestaurant

Szeretettel várjuk Önöket ötfogásos ízletes 
menüajánlatunkkal, melyben a hagyományokat felelevenítő fogások mellé gondosan válogatott, az ételekkel tökéletesen harmonizáló borsor, valamint egy üveg ásványvíz és egy csésze kávé várja!

9 100 Ft Részletek

Szilveszteri Gálavacsora (1 fő)

#arazrestaurant

Szeretettel várjuk Önöket hatfogásos menüajánlatunkkal, melyben a hagyományokat felelevenítő fogások mellé egy üveg ásványvizet, és egy csésze kávét is kínálunk! Izgalmas táncprodukció, koktélshow és élő zene teszi felejthetetlenné az estét.

68 880 Ft Részletek

Borsor Szilveszteri Gálavacsorához)

#arazrestaurant

Szeretettel várjuk Önöket hatfogásos menüajánlatunkkal, melyek mellé harmonizáló borsort, üdvözlőitalt, egy üveg ásványvizet, és egy csésze kávét is kínálunk! Táncprodukció, Princess Band, és élő zene teszi felejthetetlenné az estét.

16 100 Ft Részletek