Araz Étterem

Gallery café3


Atmoszféra

A könnyed kikapcsolódás, komoly üzleti, meghitt családi, baráti események helyszíne egyben felejthetetlen építészeti élményt is nyújt, hisz a Galéria Kávézó az újjászülető Continental Hotel Budapest főbejárata felett található. A hotel az egykori legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű híres Continental Szálloda helyén, rekonstrukciója alapján épült Budapest belvárosában.    


vonal egy

 "Elektra, a kávégép" - a kávézás szenvedélye

Ami az autók világában a Bentley, a hegedűk között a Stradivari, a motorkerékpárok világában a Harley-Davidson az a kávéfőző gépek között a legendás Elektra, a kávégép. Nemes anyagok és gondos kézimunka teszik - nem csak esztétikailag, de technikailag is - mesterművé ezt a különleges kávéfőző gépet.

Honlap kávé

Az ARAZ Étterem Galéria Kávézója a kávékultúra csúcsára vezeti el vendégeit. A legkiválóbb kávébabból tökéletes pörköléssel készült illatos kávészemek adják kávéink alapját, melyet a világ egyik legkiválóbb kávéfőzőjével készítünk. Az Elektra kávégépben készült Molinari kávékat a tökéletesség jellemzi. Élvezze ezt a tökéletességet Galéria Kávézóban! A Molinari Cinque Stelle kávénk elnyerte  az „ÉV KÁVÉJA 2011”  szakmai díjat! 


vonal egy
Tea idő

Honlap tea

Egy csésze forró tea kitűnő társ lehet egy meghitt beszélgetés, üzleti megbeszélés mellett. Megnyugtat, ellazít, felmelegít, felpörget, jókedvvel indítja a napot és békésen pihentet délután. Kiváló minőségű teakínálatunkkal várjuk Önt - a Ronnefeldt cég 1823 óta szállít teát a világ legjobb szállodáiba, titka nem csak a tea kvalitásában rejlik. A folyamatos megújulás és a részletekbe menő odafigyelés teszi különlegessé.

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

 

Nyitva tartás: 9:00 - 01:00

pdfGaléria lap -Étlap, Itallap

pdfKoktélok