Araz Étterem

"A Continental Hotel Budapest étterme a márciusi BorDuett vacsoráján két igazi „nagyágyút” vetett be. A vendégeknek Takler és Tiffán borokhoz készült ételsort kínáltak - a teltház garantált volt."

Tovább...

"Az Araz étteremben ismét hat fogás, fogásonként két-két bor, elegáns helyszín, ízléses, lágy muzsika és tökéletes kiszolgálás várta a vendégeket a Csányi Pincészet és a Pannonhalmi Apátsági Pincészet borduett vacsoráján."

Tovább...

2015. február 26-án második alkalommal került megmérettetésre az ARAZ Étterem szakács- és cukrásztanulóinak tudása és kreativitása. A versenyre Barka Áron, Chef de Cuisine szervezésében a Continental Hotel Budapest****superior különtermében került sor.

Tovább...

"Az ARAZ Étterem január utolsó csütörtökén rendezte meg idei első BorDuett vacsoráját, ahol két nagyágyú, a villányi Vylyan és a szekszárdi Szeleshát boraihoz készült különleges fogásokkal Barka Áron Chef de Cuisine."

Tovább...