Araz Étterem

                                                                          

letöltés5888wine4

                                 

                             

Vylyan - Gere Attila borduett vacsora időpontja



Szeptemberi úti célunk a villányi borvidék. Gere Attila és a Vylyan pincészet látogat el hozzánk.
Napjainkban a Villány és Siklós környéki dombokat mintegy 2500 hektár szőlőültetvény borítja. Villányban inkább a kékszőlők, míg Siklós környékén a fehér szőlők a jellemzőek, de a borvidék alapvetően testes vörösborairól híres.
A Vylyan Szőlőbirtok Kisharsány közelében, a Villányi-hegység napsütötte lankáin terül el.



A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják. 

 2017.szeptember 28. csütörtök, 19:00
Érkezés: 18:50-ig

Menüsor

Gere Frici 2016-Vylyan Kszí 2016
Kukoricalisztben sült sprotni, pikáns chili mártással

Gere Portugiser 2016-Vylyan Macska 2015
Paradicsom-krémleves pisztáciás linzerrel

Gere Fekete Járdovány 2015-Vylyan Csóka 2014-
Ördöghalas tészta, pirított barna gombákkal és tasmán borssal

Weninger & Gere Franc 2015-Vylyan Franc 2015
Fűszeres vörösborban párolt báránylapocka, hajdinalisztes szilvás gombóccal

Gere Cabernet Sauvignon 2012 -Vylyan Montenuvo Cuvée 2012
Kesudiós kengurufilé burgonyaropogóssal, sütőtökpürével és Cumberland mártással

Gere Kopár 2013-Vylyan Duennium 2011
“ARAZ” aranygaluska szeder keksszel és mokkás vanília nitróval


Ár: 12.990 Ft/fő

A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.

Ajánlatunk betelt, várjuk Önöket Októberben a következő borvacsoránkon.

Asztalfoglalás: E-mail:
araz@araz.hu,
Telefon:
+36 1-815-1100