Araz Étterem

Az étlap egyszerű, kifinomult és izgalmas.

 ARAZ

 

Örömmel értesítjük kedves Vendégeinket, hogy 2016. augusztus 9-étől új étlappal várjuk Önöket éttermünkben! Az új étlap bemutatkozó szövege >>>>>>> itt érhető el!

A tudatos gasztronómia az alapanyagok beszerzésénél kezdődik: legyen szó ebédről vagy vacsoráról, minden ételhez a legfrissebb hazai alapanyagokat használjuk. Előcsalogattuk a múltból azokat az ételeket, melyek évtizedeken át előkelő helyet foglaltak el a századforduló polgári éttermeinek étlapján. Hozzáadtunk néhány új ízt, eljárás és koncepciót így alkottunk egy újat- amely bátrabb, intenzívebb és összetettebb, mint a régi elődök, mégis az ismerősség érzése adja meg az alapokat. Őshonos állatok, házi fűszerek, lekvárok, friss zöldségek és gyümölcsök gazdagítják az étlapon szereplő ételek kompozícióját. Az ételek mellé hazai és francia borokat, koktélokat egyaránt kínálunk.

Az igazi, hamisíthatatlan ízeket keressük és kínáljuk mindenben. Azt az érzést, boldog és jóízű mosolyt szeretnénk előcsalni vendégeinkből, mely egy kifogástalan étel elfogyasztása után légiesen könnyeddé teszi az étkezés örömét. De nem csak az ebédről vagy a vacsoráról gondoskodunk: az ARAZ Étterem kiváló helyszín esküvőhöz, konferenciához vagy akár 120 főt befogadó privát rendezvényhez is.

 

pdfÉtlapunk

pdf Galéria Kávézó étlap és itallap

pdfGaléria Kávézó koktéllap